-
Carrot cake
Par eco-ecolier dans la Rubrique pour connaitre de belles choses sur l'Alimentation le 16 Octobre 2008 à 22:03En cours d'anglais, les CM ont participé à la préparation du dessert de la cantine du vendredi 17 octobre lors de la semaine du goût.
9 servings
Ingredients :
3 eggs
125g vegetable
195g white sugar
2 teaspoons vanilla extract
150g flour
1 teaspoon bakingpowder
1 1/4 teaspoon ground cinnamon
120g grated carrots
Directions :
1/ Prehead oven to 350 degrees F (175 degrees C)
2/ Grease and flour a 9x13 inch pan.
3/ In a large bowl, beat together eggs, oil, white sugar and 2 teaspoons vanilla. Mix in flour, baking powder, salt and cinnamon. Stir in carrots. Pour into prepared pan.
4/ Bake in the preheated oven for 40 to 50 minutes. Let cool in pan fot ten minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely
Retrouvez cette recette sur le recueil de l'école!
-
Commentaires