• Carrot cake

    En cours d'anglais, les CM ont participé à la préparation du dessert de la cantine du vendredi 17 octobre lors de la semaine du goût.
    9 servings
    Ingredients :
    3 eggs
    125g vegetable
    195g white sugar
    2 teaspoons vanilla extract
    150g flour
    1 teaspoon bakingpowder
    1 1/4 teaspoon ground cinnamon
    120g grated carrots

    Directions :
    1/ Prehead oven to 350 degrees F (175 degrees C)
    2/ Grease and flour a 9x13 inch pan.
    3/ In a large bowl, beat together eggs, oil, white sugar and 2 teaspoons vanilla. Mix in flour, baking powder, salt and cinnamon. Stir in carrots. Pour into prepared pan.
    4/ Bake in the preheated oven for 40 to 50 minutes. Let cool in pan fot ten minutes, then turn out onto a wire rack and cool completely

    Retrouvez cette recette sur le recueil de l'école!

    « Petits déjeuners pour la semaine du goûtLes groupes d'aliments »

  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :